Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Rimantas Grigas sieks kontrolinius mačus išnaudoti derinių tobulinimui ir komandos taktinių veiksmų gerinimui.

„Stengiamės pabūti kuo daugiau kartu, kuo daugiau suprasti savo stipriąsias ir silpnąsias puses, pereiti kuo daugiau įvairių situacijų, kurias galėtume vėliau panaudoti oficialiose rungtynėse, – prieš rungtynes kalbėjo R. Grigas. – Bandome daug derinių, daug visokių gynybos sistemų. Mūsų tikslas dabar – atrasti geriausią kelią į pergalę.“

Analizuodamas būsimas varžoves, R. Grigas pastebėjo, kad Izraelio krepšininkės žaidžia panašų į Skandinavijos komandų žaidimą.

„Izraelis – labai kibi, su charakteriu komanda, žaidžia gana agresyviai. Tas jų agresyvumas kartais išmuša iš derinių išpildymo. Bus įdomu su jomis žaisti ir pamatyti, kaip mūsų komanda atsilaiko, kaip reaguoja į tokį agresyvumą.“

Šiandienos rungtynių Panevėžio „Cido“ arenoje pradžia – 18:00 val. Įėjimas į rungtynes nemokamas.

Rugpjūčio 23 d. rungtynių Jonavos sporto arenoje pradžia – 18:00 val. Įėjimas į rungtynes nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją