Ispanijos ekipa pasipildė Eurolygoje debiutuosiančiu įžaidėju Joshu Magette, kuris praėjusį sezoną rungtyniavo Atlantos „Hawks“ klube.

NBA pirmenybėse amerikietis sužaidė 18 rungtynių, per kurias vidutiniškai rinko po 2,6 taško, po 3,2 rezultatyvaus perdavimo ir po 1,1 atkovoto kamuolio.

29 metų 185 cm ūgio krepšininkas šį sezoną pradėjo Zagrebo „Cedevita“ ekipoje, tačiau lapkričio viduryje buvo atleistas.

Europos taurėje J. Magette sužaidė tris mačus, per kuriuose vidutiniškai pelnydavo po 6 taškus ir atlikdavo po 5,3 rezultatyvaus perdavimo.

Praeityje J. Magette yra vilkėjęs NBA plėtojimosi lygos ir Graikijos ekipos „Koroivos Amaliadas“ marškinėlius.

Las Palmo klubui šio papildymo prireikė dėl to, jog ilgiau nei planuota traumą gydosi Clevinas Hannah, iškritęs iš rikiuotės dar prieš mėnesį.

Šią savaitę „Gran Canaria“ gretas paliko vienas lyderių Christopheris Evansas, tačiau į jo vietą dar prieš tai buvo pasikviestas estas Siimas-Sanderis Vene.

Per 14 turų Eurolygoje „Gran Canaria“ yra iškovojusi 5 pergales.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)