„Olympiakos“ vyrai savo nusiteikimą pademonstravo jau pirmajame kėlinyje, kai 10 min. atkarpą laimėjo 22:4. Likusį rungtynių laiką Pirėjo komanda jokios grėsmės iš varžovų nejautė, o skirtumas augo kaip ant mielių.

Nugalėtojams Saša Vezenkovas pelnė 15 taškų, Tarikas Blackas pridėjo 14. „Aris“ ekipai Chevezas Goodwinas pelnė 11 taškų.

Penktadienį taurės ketvirtfinalyje taip pat žaidžia Atėnų „Panathinaikos“ ir „Kolossos Rhodes“ komandos.

Priminsime, kad „Olympiakos“ su 17 pergalių pirmauja Eurolygoje, o Graikijos čempionate žengia lyderio pozicijoje laimėjusi visas 15 rungtynių.

Į Graikijos taurės pusfinalį taip pateko ir Atėnų „Panathinaikos“ – penktadienį 87:80 (27:10, 25:23, 19:16, 16:31) nugalėjo Rodo „Kolossos“ komandą.

Nugalėtojams 16 taškų pelnė Georgios Papagiannism 15 – Parisas Lee. Artūras Gudaitis buvo tarp rezultatyviausių PAO žaidėjų.

Vidurio puolėjas per 19 min. pelnė 13 taškų (3/4 dvitaškiai, 7/9 baudos), atkovojo tris kamuolius, blokavo du metimus ir surinko 14 naudingumo balų.

Marius Grigonis nežaidė dėl legionierių limito Graikijoje. taurės varžybose nežaidžia dėl Graikijoje taikomo legionierių limito.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją