193-ejų ūgio gynėjas buvo pripažintas geriausiu 2016-2017 m. ACB lygos turnyro snaiperiu.

Vidutiniškai per rungtynes lietuvis pataikė po 5,25 tritaškio. Iš viso per sezoną tikslą pasiekė 68 iš 182 (37,36 proc.) jo tolimų metimų, o per geriausias asmenines savo rungtynes jis realizavo 8 iš 8 tolimų šūvių. Tai nutiko ketvirtojo turo rungtynėse su Sevilijos „Real Betis“, varžovų krepšį tritaškiais užpylęs lietuvis pasiekė ir naują klubo rekordą.

„Malonu būti pripažintam geriausiu lygoje, toks įvertinimas reiškia tikrai daug. Juk tai – vienas iš pajėgiausių turnyrų Europoje, aplinkui yra daug gerų metikų. Malonu gauti apdovanojimą už tai, ką tu mėgsti daryti“, – pakviestas atsiimti prizo ir tortu apdovanotas kalbėjo M. Gecevičius.

Habla el Premio @sportium, Martynas Gecevicius: "Ser el mejor triplista significa mucho para mí". pic.twitter.com/wMRF0vFjx8— Liga Endesa (@ACBCOM) May 16, 2017

Lietuvio komanda į ACB lygos atkrintamąsias varžybas nepateko, tačiau šios vasaros atostogos Martynui gali būti trumpesnės nei įprastai. Jis pateko į naujojo Lietuvos rinktinės trenerio Dainiaus Adomaičio išplėstinį kandidatų sąrašą ir pretenduoja būti pakviestas į liepą prasidėsiančią rinktinės stovyklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)