Nigerietis yra net 5 cm aukštesnis net už labiausiai ištypusį visų laikų NBA žaidėją Gheorghe'ą Murešaną.

Internete paplitusiame vaizdo įraše matyti, kaip save „Big Naija“ vadinantis milžinas, įdeda į krepšį stovėdamas abiem pėdomis ant žemės. Šalia jo esančio žaidėjo ūgis 168 cm. Tiesa, įtaresni socialinių tinklų vartotojai kelia klausimą, ar krepšys, į kurį deda afrikietis, yra pakeltas į tikrąjį aukštį – 305 cm.

Neseniai šiuo video pasidalijo ir NBA legenda Shaquille'as O'Nealas.

Tiesa, afrikiečio krepšinio žaidimo įgūdžiai aptarinėjami menkai, nes visų dėmesį labiausiai traukia pribloškiantis jo ūgis.

Daug dėmesio sulaukė ir kitas vaizdo įrašas, kur krepšininkas treniruojasi Abu Dabio krepšinio talentų stovykloje.

Anot kai kurių žiniasklaidos šaltinių, A. Adegoke – perspektyvus NCAA krepšinio komandų taikinys. Pasak kai kurių leidinių, afrikiečiui yra 21 metai, nors pats krepšininkas neseniai viešai yra juokavęs, jog jam tik 18.

Visgi rimtai žiūrėti į šią informaciją sudėtinga, nes dar 2016-aisiais vienas Nigerijos interneto portalas teigė, jog A. Adegoke yra 17 metų, o tuometinis jo ūgis – 218 cm.

Taip pat tame pranešime buvo rašoma, kad jis mokosi sporto akademijoje didžiausiame Nigerijos mieste Lagose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)