Pirmadienį vakare dėl B grupės nugalėtojo vardo susigrūmė Berlyno ALBA ir Liudvigsburgo „MHP Riesen“.

Permainingoje dvikovoje berlyniečiai iškovojo pergalę 97:89 ir dvejų rungtynių ketvirtfinalyje susigrums su trečią vietą A grupėje užėmusiais „Gottingen“ krepšininkais.

Tuo metu „MHP Riesen“ stos į dvikovą su titulą ginančiu Miuncheno „Bayern“ klubu.

Pirmajame kėlinyje iniciatyvą turėjo Liudvigsburgo ekipa – ALBA atsiliko 7:13, tačiau prabilusi Alejandro Garcia Renesso auklėtinių toliašaudė artilerija leido ne tik išlyginti, bet persverti rezultatą savo naudai – 24:21.

Po dviejų kėlinių ALBA turėjo trapią taško persvarą – 46:45.

Po didžiosios pertraukos „MHP Riesen“ krepšininkai pamėgino pabėgti nuo varžovų, tačiau Berlyno komanda atsakė galingu spurtu ir atsidūrė priekyje 71:63.


Paskutiniame kėlinyje Liudvigsburgo ekipai vėl pavyko išlyginti rezultatą, tačiau dvikovos pabaiga priklausė Berlyno ekipai. Taikliais tritaškiais saugų skirtumą susikrovusi ALBA šventė ketvirtą pergalę B grupėje - 97:89 (24:21, 22:24, 25:22, 26:22).

Tik antrame kėlinyje savo taškų sąskaitą atsidaręs R. Giedraitis nugalėtojams per 25 minutes pelnė 11 taškų (3/5 dvitaškiai, 1/6 tritaškiai, 2/2 baudos), atkovojo kamuolį, perėmė kamuolį, kartą suklydo ir dukart prasižengė.

Rezultatyviausiai Berlyno ekipoje žaidė Marcusas Errikssonas ir Luke'as Sikma - po 15 taškų. Pastarasis buvo per plauką nuo trigubo dublio - amerikietis dar atliko 10 rezultatyvių perdavimų ir atkovojo 9 kamuolius.

„MHP Riesen“ komandoje sunkiai stabdomas buvo asmeninį rezultatyvumo rekordą pasiekęs Thomas Wimbushas II – 30 taškų.

Pirmąsias ketvirtfinalio rungtynes ALBA su „Gottingen“ žais ketvirtadienį, o antrąsias – šeštadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)