30-metis įžaidėjas, Milane rungtyniaujantis antrą sezoną, Eurolygos reitinge užėmė 80-ąją poziciją.

Mantas tapo antruoju lietuviu, patekusiu į šį sąrašą. Kiek anksčiau buvo paskelbta, kad 99-oji pozicija atitenka Kauno „Žalgirio“ lyderiui Pauliui Jankūnui.

„Gynėjas iš Lietuvos yra patyręs ir savo vertę jau įrodęs krepšininkas, tačiau Eurolygos turnyre jis nėra žaidęs taip sėkmingai kaip savo šalies nacioalinėje ekipoje. Praėjęs sezonas jam buvo gana vidutiniškas, todėl bus įdomu stebėti, kaip jam Milane seksis komandos nariu būnant antrus metus.

Gynėjas yra aukštas, kūrybingas, o sėkmingą dieną pats gali tapti komandos atakų lyderiu. Tačiau jam reikia stabilumo ir sumažinti klaidų skaičių“, – rašo „Eurohoophs.net“.

Taip pat reitingo 71-80 vietas užėmė: Scottie Wilbekinas (Stambulo „Darussafaka“, 79), Andrejus Voroncevičius (Maskvos CSKA, 78), Nikita Kurbanovas (Maskvos CSKA, 77), Stefanas Jovičius (Belgrado „Crvena Zvezda“, 76), Rakimas Sandersas (Milano „Emporio Armani“, 75), Dontaye Draperis (Madrido „Real“, 74), Fabienas Causeuras (Bambergo „Brose Baskets“, 73), Khemas Birchas (Pirėjo „Olympiakos“, 72), Stratosas Perperoglou („Barcelona“, 71).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)