Penktadienį (sausio 17 d.) aukštaūgis į „Palangos“ krepšį įmetė 30 taškų, atkovojo 4 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 7 varžovų pražangas ir surinko +36 naudingumo balus.

Arnas Kazlauskas

Šeštadienį (sausio 18 d.) A. Kazlauskas buvo kuklesnis, tačiau lemiamu metu būtent jo metimai nuskandino Kauno „Žalgirio“ dublerių komandą. Rungtynėse su kauniečiais sunkusis krašto puolėjas įmetė 19 taškų, atkovojo 5 kamuolius, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, perėmė 1 kamuolį, išprovokavo 6 varžovų pražangas ir surinko +29 naudingumo balus.

Dvitaškius praėjusį savaitgalį A. Kazlauskas metė 69 proc. (11/16), tritaškius – 50 proc. (6/12), o baudas – 100 proc. (9/9/) taiklumu.

Arnas Kazlauskas

Kiti pretendentai į geriausio NKL savaitės žaidėjo titulą buvo Saulius Kuzminskas (Molėtų „TiuMenas-Ežerūnas“), Rytis Biliartas ir Jermaine'as Love'as (abu – „Palanga“), Audrius Mineikis (Marijampolės „Sūduva-Mentinga“), Donatas Tarolis ir Lukas Lekavičius (abu – Kauno „Žalgiris-2“), Paulius Kleiza (Šakių „Zanavykas“), Aivaras Kvedaravičius (Joniškio „Delikatesas“), Julius Kazakauskas („Trakai“), Elvinas Gintvainis ir Ovidijus Kaminskis (abu – Plungės „Olimpas“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)