C. J. Watsonas tritaškį smeigė iki ketvirčio pabaigos likus žaisti 1 min. 16 sek., o iškart po to perėmė aplaidžiai Moe Harklesso komandos draugui išmestą kamuolį ir dar įmetė dvitaškį su pastarojo pražanga (likus žaisti 1 min. 12 sek.).

Taigi C. J. Watsono statistika per 4 sekundes: 6 taškai ir 8 naudingumo balai (6 - už taškus, 1 - už perimtą kamuolį, 1 - už išprovokuotą pražangą).

Beje, tai buvo bene vienintelis „Nets“ įžaidėjo blykstelėjimas rungtynėse, nes per aikštelėje praleistas 24 min. jis iš viso pelnė 7 taškus (1/2 dvitaškiai, 1/7 tritaškiai, 2/3 baudos), o „Nets" įveikė Orlando „Magic“ ekipą rezultatu 82:74.

Primename kad šį sezoną 6 taškais per 5 sek. yra pasižymėjęs ir lietuvis Šarūnas Jasikevičius, kuris sužibėjo pačioje Ispanijos ACB lygos 2-ojo turo rungtynių su Bilbao „Gescrap Bizkaia“ komanda (77:78) pabaigoje.

„Regal Barcelonai“ atsiliekant 71:76 ir laikrodžiui tiksint paskutines 10 sekundžių Š. Jasikevičius iš pradžių smeigė vieną tritaškį (likus 5 sek. - 74:76), o šeimininkams sumetus du baudos metimus, jis aidint sirenai įsūdė ir dar vieną.

Tiesa, skirtingai nei C. J. Watsono atveju, šioje dvikovoje laikas buvo sustabdytas dėl Barselonos atstovo pražangos. Be to, šiais metimais Šarui pavyko surinkti „tik“ 6 naudingumo balus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)