Dvyliktąjį „Žalgirio“ 3×3 turnyrą atidarė „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis, vėliau ir pats stebėjęs kelias turnyro rungtynes.

„Esu žaidęs panašiuose turnyruose, todėl džiugu, kad „Žalgiris“ organizuoja tokias šventes. Ką iš žalgiriečių pasirinkčiau į savo 3×3 komandą? Turbūt Tylerį Cavanaugh, Edgarą Ulanovą, Tai Websterį ir Artūrą Milaknį“, – labiausiai 3×3 formatui tinkančius žaidėjus vardino K.Maksvytis.

Įsibėgėjus kovoms devyniose grupėse dalyvius savo vizitu pradžiugino ir „Žalgirio“ krepšininkai, ne tik dalinę autografus bei asmenukes, tačiau ir sudalyvavę neįprastuose žaidimuose.

„Tritaškių iššūkio“ rungtyje jaunieji krepšininkai ir krepšininkės sau į poras rinkosi žalgiriečius ir dalyvavo tiesioginėse metimų iš toli dvikovose. Pirmojo turnyro finale itin atkaklioje kovoje Pauliaus Jankūno tandemas įveikė Manto Kalniečio komandą, o antrajame Tyleris Cavanaugh ir „Žalgirio“ krepšinio akademijos auklėtinės Samantos duetas įveikė Tai Websterio ekipą. Įdomu tai, kad pripažintų snaiperių Artūro Milaknio ir Karolio Lukošiūno komandos nepateko į finalus.

Pirmieji nugalėtojai buvo išaiškinti tarptautinės audito, mokesčių ir verslo konsultacijų bendrovės KPMG globojamoje vežimėlių grupėje, kurioje Kauno RSK komanda įveikė Vilniaus „Atramos“ krepšininkus.

Jiems ir kitiems devyniose grupėse pirmąsias tris vietas užėmusioms komandos prizus įteikė „Žalgirio“ aukštaūgiai Joffrey Lauvergne, Joshas Nebo ir Marekas Blaževičius, taip pat stebėję finalines kovas ir rinkę jų naudingiausius žaidėjus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją