Mačo lūžis įvyko ketvirtajame kėlinyje, kurį „Barcelona“ pradėjo spurtu 10:0 ir pasiuntė varžovus į nokdauną ir nokautą. Per visą paskutinį ketvirtį svečiai iš Malagos tesugebėjo sukrapšyti keturis taškus ir mačą baigė visiškai sugniuždyti.

Ispanijos pirmenybėse „Barcelonai“ tai buvo jau 12-oji pergalė iš eilės.

Rezultatyviausias tarp nugalėtojų buvo 15 taškų surinkęs Brandonas Daviesas, 12 taškų pridėjo Rolandas Šmitas, 10 – Nikola Mirotičius, 8 – Kyle'as Kuričius.

Naujasias „Barcelonos“ pirkinys Pau Gasolis mačą žiūrėjo arenoje, tačiau į susitikimo protokolą veteranas įtrauktas dar nebuvo.

„Unicaja“ gretose dviženklį taškų skaičių – 11 – pelnė vienintelis Deonas Thompsonas.

Turnyro lentelėje „Barcelona“ užima antrąją vietą, o „Unicaja“ dalijasi 8-9 pozicijas su Manresos BAXI. Pirmauja Madrido „Real” (23/1).

Pastarąjį kartą vietiniame čempionate Šaro auklėtiniai suklupo prieš tris su puse mėnesio – pačioje 2020-ųjų gruodžio mėnesio pradžioje, kai nusileido Valensijos „Basket“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)