Tokią informaciją išplatino „Sportando“ naujienų portalų reporteris Emiliano Carchia. Jo teigimu, gandus apie vyresniojo brolio Gasolio sugrįžimą į Barseloną paneigė vienas iš klubo valdybos narių Joan Blade i Marsalis.

Cituojamas „Barcos“ atstovas apie galimą Pau sugrįžimą atsiliepė nedviprasmiškai: „su Gasoliu jokių derybų nevyksta ir nevyks“. Toks pasisakymas paneigė spekuliacijas, jog prieš keturias dienas 40-ies metų jubiliejų atšventęs veteranas grįš į Barseloną paskutiniam karjeros sezonui, po kurio sudalvaus nukeltose Tokijo olimpinėse žaidynėse.

Katalonijos sporto flagmano sudėtyje Gasolis praleido trejus metus. „Barcos“ marškinėlius Pau apsivilko dar būdamas septyniolikos, o klubą paliko po trejų metų, kai 2001-ųjų NBA naujokų biržoje ispaną trečiuoju šaukimu pasirinko Memfio „Grizzlies“.

Ispanijoje praleisto karjeros etapo metu Pau spėjo du kartus tapti ACB lygos čempionu, kartą triumfuoti Karaliaus taurės turnyre ir užbaigti savo pasirodymą „Barcelonoje“ iškovojant naudingiausio ACB finalo serijos bei Karaliaus taurės turnyro žaidėjo apdovanojimus.

Per savo NBA karjerą tituluočiausias visų laikų Ispanijos krepšininkas 2009-ais ir 2010-ais nuskynė čempiono žiedus su Los Andželo „Lakers“ klubu bei šešis kartus buvo išrinktas į Visų žvaigždžių rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)