„Jeigu aš būčiau NBA komanda, melsčiausi, kad Sabonis dalyvautų naujokų biržoje. Ūgis, instinktai, kietumas, pagerėjęs pataikymas ir puikus žaidimas be kamuolio prieš aukštaūgius. TOP 10 šaukimas. Patikėkite manimi“, – savo socialinio tinklo paskyroje parašė F. Fraschilla, pats daug metų treniravęs NCAA komandas ir už Atlanto turintis didelį autoritetą.

Anot 57-erių krepšinio eksperto, jauniausias D. Sabonio sūnus tikrai turėtų dalyvauti artėjančioje NBA naujokų biržoje.

„Patikėkite, mano pareiškimas, kad Sabonis bus NBA loterijoje – jokia naujiena. Jis tiesiog atitinka NBA standartus ir mano patarimų gegužę neklausys“, – vėliau pažymėjo F. Fraschilla.

Pastaruoju metu D. Sabonio pasirodymui skiriamas vis didesnis dėmesys. Kunkuliuojančiomis emocijomis stebinantis lietuvis per rungtynes JAV studentų krepšinio lygoje vidutiniškai pelno po 17,5 taško, atkovoja po 11,5 kamuolio ir nuolat yra priverstas klausytis ne tik palyginimų su savo tėčiu Arvydu, bet ir šnekų apie tai, kad vieną dieną prieš jį atsivers NBA lygos durys.

Reportažą apie du veidus turintį D. Sabonį sukūrė ir viena JAV kabelinė televizija.

D. Sabonis pelno 35 taškus NCAA rungtynėse:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)