Po pirminio patikrinimo tikėtasi, kad trauma nėra rimta, todėl pailsėjęs keletą dienų A. Urbutis prisijungė prie komandos draugų treniruotėse, kuriose dirbo ne pilna jėga, tačiau vėliau, atlikus išsamius tyrimus, tapo aišku, kad atjaunėję „Šiauliai” ir jų treneris Antanas Sireika bent pusę mėnesio versis be labiausiai patyrusio ekipos veterano.

Komandos kapitonas praleis FIBA Čempionų lygos pirmojo atrankos etapo rungtynes, taip pat ir kelias dvikovas „Betsafe-LKL” čempionate, jei šiauliečiams startas Europos turnyre susiklostytų nesėkmingai.

Priešsezoninių rungtynių cikle iki traumos A. Urbutis sužaidė trejas rungtynes. Į Krasnojarsko „Jenisejaus” ir Kauno „Žalgirio” krepšį jis įmetė po 6, o mače prieš Joniškio „Delikatesą” surinko 12 taškų.

Oficialųjį sezoną „Šiauliai” atidarys savo žiūrovų akivaizdoje rugsėjo 20 d. FIBA Čempionų lygos pirmojo atrankos etapo rungtynėmis su Sofijos „Levski Lukoil” iš Bulgarijos. Bilietai jau parduodami.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)