Likus beveik 3 min. šeimininkai atsiliko 76:77, tačiau Mindaugo Kuzminsko dvitaškis leido persverti rezultatą (78:77).

Abi komandos apsikeitė netiksliomis atakomis, o arčiau pergalės atsidūrė šeimininkai.

Likus pusei minutės 80:79 pirmavo „AX Armani“ ir turėjo kamuolį, tačiau ataka tikslo nepasiekė, o likus 2 sek. prie baudų metimo linijos stojęs Landonas Milbourne'as galėjo svečiams išplėšti pergalę. Tačiau jo antrasis baudos metimas buvo netaiklus, o kamuolys nuo „AX Armani“ žaidėjo paliko aikštę.

Tačiau per dvi sekundes svečiai atakos nesurezgė, nes gavęs perdavimą Simone Fontecchio mynė šoninę liniją.

Po minutės pertraukėlės „AX Armani“ turėjo teisę ataką pradėti nuo „Vanoli Cremona“ aikštės pusės.

Vladimiro Micovo puikus perdavimas pasiekė M. Kuzminską, kuris pabėgęs nuo gynėjo kamuolį sugavo ore ir jį galingai sugrūdo į krepšį ir taip išplėšė pergalę „AX Armani“ ekipai.

Iš viso M. Kuzminskas žaidė 28 min., buvo rezultatyviausias savo ekipoje, pelnė 19 taškų (7/9 dvit., 0/3 trit., 5/5 baudų metimai), atkovojo 9 kamuolius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus bei surinko 26 naudingumo balus.

Artūras Gudaitis žaidė 4 min. ir į krepšį nemetė, Mantas Kalnietis nebuvo registruotas rungtynėms.

„AX Armani Exchange“: Mindaugas Kuzminskas 19 (9 atk. kam., 4 rez. perd., 26 naud. balai), Amathas M’Baye 11, Vladimiras Micovas 10.

„Vanoli“: Kelvinas Martinas 20, Michele Ruzzleris, Drake’as Dieneris ir Landonas Milbourne’as po 10.

Milano klubas po pergalės pavijo „Basket Brescia“ ir „Sidigas Avellino“ ekipas, dabar visos trys komandos turi po 12 pergalių ir 4 nesėkmes ir dalinasi 1-3 vietomis.

„Vanoli Cremona“ ekipa (8/8) užima 8-tą vietą 16-kos komandų čempionate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)