Kiek apsižvalgę Berlyno ALBA krepšininkai pirmojo kėlinio pabaigoje tvirtai perėmė iniciatyvą į savo rankas ir ėmė tolti nuo varžovų.

Po galingo spurto rungtynėms persiritus į antrą pusę R. Giedraitis su komandos draugais pirmavo 55:33.

Po trijų kėlinių klausimas, kas nugalės, nekilo niekam, nes komandas skyrė jau 27 taškai.

R. Giedraitis nugalėtojams per 23 minutes pelnė 6 taškus (2/5 dvitaškiai, 0/6 tritaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 3 ir perėmė 4 kamuolius, atliko du rezultatyvius perdavimus ir dukart suklydo.

Nugalėtojams 19 taškų pelnė Peytonas Siva, Marcusas Erikssonas pridėjo 17, Martinas Hermannsonas – 12, Johannesas Thiemannas ir Luke'as Sikma – po 11.


„EWE Baskets“ ekipoje pasižymėjo Rasidas Mahalbasičius – 23 taškai ir 9 atkovoti kamuoliai.

ALBA išnaudojo savo galingiausią ginklą – pataikė 13 iš 36 tritaškių, o Liudvigsburgo komanda – vos 2 iš 22. ALBA taip pat laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių 44:32.

Kitame pusfinalyje sekmadienį Ulmo „Ratiopharm“ ir Liudvigsburgo „MHP Riesen“ išsiskyrė taikiai – 71:71 (14:21, 20:15, 22:16, 15:19).

Šių komandų lemiama dvikova dėl patekimo į finalą vyks trečiadienį, o atsakomosios ALBA ir Oldenburgo „EWE Baskets“ rungtynės vyks ketvirtadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)