Svečių gretose šiame mače pirmą trigubą dublį sezone atliko įžaidėjas Kyle'as Lowry, kurio sąskaitoje – 22 taškai, 11 atkovotų kamuolių ir 11 rezultatyvių perdavimų.

Galingai žaidę ir Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas, kuris per 25 minutes surinko 20 taškų (9/14 dvitaškiai, 2/2 baudos), sugriebė 6 atšokusius kamuolius, blokavo 3 varžovų metimus, 2 kartus suklydo ir 1 sykį prasižengė.

Lietuvis trečio kėlinio viduryje du kartus iš eilės išmaudė jaunąjį savo kolegą 20-metį Kristapą Porzingį: iš pradžių įkrovė kamuolį į krepšį, o kitos atakos metu prasiveržė pro jį ir įmetė du taškus su pražanga.

Tiesa, latvis taip pat nesnaudė puolime ir per 33 min. pasižymėjo 17 taškų (5/8 dvitaškiai, 2/6 tritaškiai, 1/1 bauda), bet visus juos pelnė arba per Luisą Scolą, arba per Bismacką Biyombo.

„Raptors“ gynėjas DeMaras DeRozanas po šio susitikimo tapo daugiausiai pergalių (233) su Toronto komanda iškovojusiu žaidėju istorijoje – jis pralenkė Chrisą Boshą ir Morrisą Petersoną.

„Knicks“: Carmelo Anthony 23 (11 atk. kam.), Robinas Lopezas 21 (13 atk. kam.), Kristapas Porzingis 17 taškų.

„Raptors“: Kyle'as Lowry (11 atk. kam., 11 rez. perd.) ir DeMaras DeRozanas po 22, Jonas Valančiūnas 20, Cory Josephas 13, Terrence'as Rossas ir Jamesas Johnsonas po 12, Bismackas Biyombo 10 taškų (9 atk. kam.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)