Šeštadienio dvikova nulems, kas taps LKL reguliariojo sezono nugalėtojais. Šiuo metu turnyro lentelėje „Žalgiris“ žengia pirmoje vietoje, o „Lietuvos rytas“ užima antrąją poziciją.

„Laimėti rungtynes, užimti pirmą vietą reguliariame sezone, turėti namų aikštės pranašumą – tokie ir tikslai. Visą sezoną kaunamės ir tikimės užbaigti pirmoje vietoje, o taip išėjo, kad viskas nusikėlė iki paskutinių rungtynių. Norėjome užbaigti ramiau, bet yra kaip yra, o nuo to žiūrovams manau tik įdomiau. Bus aukšto lygio rungtynes ir visi norėsime laimėti. Nuo to visiems tik geriau“, – tvirtino Artūras Milaknis.

„Pasakysiu, kad visiškai į pabaigą ketvirtas ratas. Bent jau mes su šeštadienio priešininkais sužaidėme po 39 rungtynes, bet jų nepakako, kad išsiaiškintumėme, kuri komanda reguliariame sezone yra geresnė. Tai įvyks šeštadienį ir tikimės, kad mes pergalingai užbaigsime reguliarųjį sezoną“, – sakė G. Krapikas.

Žalgiriečiai pastebi, kad nuo sezono pradžios sostinės ekipoje įvyko kur kas daugiau permainų nei Lietuvos čempionų gretose.

„Sunku varžovus apibūdinti. Daug kas keitėsi, taip pat ir treneriai, dabar, manau, jie žaidžia brandesnį krepšinį, ypač gynyboje. Palyginti su pirmu maču, jų braižas tikrai pasikeitęs ir komanda tapo solidesnė. Mes važiavome tuo pačiu bagažu nuo pat pradžių ir išlaikėme solidų žaidimą viso sezono metu. Žinoma pasitaikė tam tikrų duobelių, kurių labai sunku išvengti, tai tie keli pralaimėjimai, vadinkime, tikėti, o kam netikėti, bet taip jau“, – kalbėjo A. Milaknis.

„Žaidžia dvi komandos, kurios visada kovoja principingai, o šiuo atveju sprendžiasi ir reguliaraus sezono likimas. Aš galvoju, kad nemažesnis faktorius bus, kad žaidžiame namie, ir tikimės, jog žiūrovai supranta tų rungtynių svarbą ir šeštadienį labai mus palaikys“, – teigė komandos treneris.

Po skaudžios nesėkmės paskutinėse tarpusavio rungtynėse žalgiriečiai teigia padarę atitinkamas išvadas.

„Be abejo. Bet manau, kad aš jau būčiau labai protingas, jei viską galėčiau į priekį pasakyti. Manome, kad radome priešnuodžius ir rungtynės nebus tokios, kaip buvo Vilniuje“, – įsitikinęs G. Krapikas.

Prieš principinę dvikovą didžiausias G. Krapiko galvos skausmas – Artūro Gudaičio trauma. Aiškesnė situacija dėl aukštaūgio paaiškės ketvirtadienio vakarą. Visi kiti žalgiriečiai sveiki.

Rungtynės prasideda šeštadienį „Žalgirio“ arenoje 18.30 val.

Gintaro Krapiko ir Artūro Milaknio komentarai apie "Žalgirio" arenoje įvyksiančią LKL dvikovą su Vilniaus "Lietuvos rytu".
Posted by BC Kauno "Žalgiris" oficialus puslapis on 2015 m. balandžio 23 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)