Įvertinus G. Krapiko nuopelnus bei pastangas garsinant legenda tapusią laikinosios sostinės krepšinio komandą šiųmetę žvaigždę „McDonald‘s“ alėjoje buvo nuspręsta skirti būtent jam. Komandos žaidėjų ir krepšinio aistruolių gerbiamas treneris savo delno įspaudą atidengė šalia tokių krepšinio garsenybių kaip Arvydo Sabonio, Roberto Javtoko, Manto Kalniečio ir kitų žaidėjų delnų įspaudų.

„Be abejo, jaučiuosi pamalonintas turėti savo antspaudą tarp tikrai labai daug „Žalgirio“ komandai davusių krepšininkų. Iš kitos pusės, tai labai stipriai įpareigoja. Norisi, kad „Žalgirio“ vardas visad išliktų tik aukštumoje, o tai padaryti nėra lengva“, – džiaugsmo neslėpė tik rankos įspaudą palikęs Kauno „žalgirio“ vyriausiasis treneris G. Krapikas.

Tai – jau 15-tasis įspaudas krepšininkų alėjoje. Tradicija pradėta nuo 2002-ųjų metų. Tuomet rankas grindinyje paliko net keturi krepšininkai. Vėliau kiekvienais metais išrenkamas vienas geriausias. G. Krapikas tikina, kad į kitų metų šlovę gali pretenduoti Artūras Milaknis, nes trenerio žodžiais tariant: „Jis šį sezoną žaidžia magišką žaidimą“.

Jubiliejinio sezono uždarymo šventėje žalgiriečiai tradiciškai galėjo susitikti su sirgaliais, su jais pabendrauti ar įsiamžinti bendrose nuotraukose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)