„Planai yra tokie, jog kalu vinį ir kabinu sportbačius ant vinies. Šiuo metu laukiu liepos mėnesį vyksiančios klubo operacijos, po kurio laiko – ir sąnario keitimo. Maniau, jog šį sezoną dar galėsiu padėti komandai, bet dar neaišku, kaip viskas klostysis. Gydytojai pataria vieną – nebežaisti. Veikiausiai tai ir yra paskutinis mano sezonas“, – pesimistines naujienas Krepsinis.net pranešė 34-erių krepšininkas.

193 cm ūgio gynėjas karjerą 1996 metais pradėjo Panevėžio „Lietkabelyje“, vėliau apsivilko Vilniaus „Lietuvos ryto“ marškinėlius, su kuriuo puošėsi Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempiono žiedu.

G. Kadžiulis buvo vienas lyderių Alytaus „Alitoje“, vedė į pergales Šiaulių „Šiaulius“. Žaidėjas ne vienerius metus praleido užsienyje, kur gynė Permės „Ural Great“ (Rusija), Vloclaveko „Anwil“ ir Gdynės „Kager“ (abu Lenkija), Atėnų „Panionios“ (Graikija), Ostruvo „Atlas Stal“ (Lankija) ir Podgoricos „Budučnost“ (Juodkalnija) klubų garbę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)