195 cm ūgio A. Einikis – Vlado Knašiaus krepšinio mokyklos auklėtinis. Pastaruosius dvejus metus A. Einikis atstovavo Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) rungtyniaujančiai Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservis“ ekipai.

Šis žaidėjas pasižymi taiklia ranka – 2016 metais tapo Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės „Natural pharmaceuticals“ tritaškių konkurso nugalėtoju.

Krepšinio specialistai ne kartą yra pabrėžę, kad A. Einikis išsiskiria ne tik taikliais tritaškiais, bet ir sveiku įžūlumu, reikalingu krepšinio aikštelėje. Jis puikiai mato aikštę ir greitai įsilieja į žaidimą.

„A. Einikis – talentingas, gerų genų ir perspektyvus žaidėjas. Džiaugiamės, kad jis susiejo savo ateitį su „Neptūnu“. Norime padėti jam žengti tobulėjimo keliu ir tikimės, kad ateityje jis bus mūsų pagrindinės „Neptūno“ komandos svarbus narys. Visada malonu, kai komandą papildo gabūs Klaipėdos krašto žaidėjai“, – sakė „Neptūno“ komandos vadovas Osvaldas Kurauskas.

Ateinantį sezoną „Neptūnas“ A. Einikį, neprašydamas finansinio atlygio už žaidėją, skolins minėtajai „Naftos-Uni-Akvaservis“ ekipai. Tikimasi, kad pastarojoje komandoje jam bus sudarytos sąlygos tobulėti ir kelti savo meistriškumo lygį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)