"Jis yra visapusiškas gynėjas, su plačiu galimybių arsenalu. Labai, labai gerai mato aikštę, idealiai perduoda kamuolį. Manau jis stulbins savo perdavimais bent pora kartų per rungtynes", - sakė Flipas Saundersas, kuriam vadovaujant 2009 m. "Timberwolves", R.Rubio buvo pasirinktas NBA naujokų biržos 5-uoju šaukimu.

F.Saundersas gyrė ir dvidešimtmečio gynybinius sugebėjimus, išskyrė jo greitas rankas: "Jis tikrai gali perimti daug kamuolių".

"Minesota tampa jauna ir perspektyvia komanda. Taip, galbūt Rubio bus silpnesnis nei NBA veteranai, bet tai laiko klausimas. Kiekvienas jaunas žaidėjas privalo eiti į aikštelę, gauti progų parodyti, ką moka. Jis pridarys klaidų, bet kaip kitaip jis išmoks žaisti? Aš tikrai suprantu per ką turės pereiti "Timberwolves", - teigė F.Saundersas.

R.Rubio į NBA žengia išpirkęs savo sutartį iš "Barcelona" (Ispanija) komandos už 1,2 (kitais šaltiniais - 1,4) mln. JAV dolerių. 0,5 mln. dolerių padengė Minesotos "Timberwolves" klubas.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją