Kiekviena iš šių valstybių galėjo pasirinkti komandą, su kuria kovos toje pačioje grupėje. Suomija pasirinko Islandiją, Rumunija – Vengriją, Izraelis – Lietuvą, o Turkija – Rusiją.

Likusios grupių sudėtys paaiškės jau antradienį, lapkričio 22 dieną, nuo 16 val. prasidėsiančioje burtų traukimo ceremonijoje.

Būsimieji Dainiaus Adomaičio auklėtiniai priskirti pajėgiausių komandų grupei – pirmam krepšeliui kartu su Ispanijos, Prancūzijos ir Serbijos komandomis.

Pirmenybėse iš viso dalyvaus 24 rinktinės: Turkija, Rumunija, Suomija, Izraelis (šeimininkės), Ispanija, Lietuva, Prancūzija, Serbija, Graikija, Italija, Čekija, Latvija, Kroatija (dėl rezultatų „Eurobasket 2015“), Rusija, Vengrija, Belgija, Slovėnija, Juodkalnija, Vokietija, Lenkija, Islandija, Didžioji Britanija, Ukraina ir Gruzija (įveikė atranką).

Lemiamą Eurobasket 2017 turnyro etapą – atkrintamąsias varžybos – priims didžiausias Turkijos miestas Stambulas ir jo „Sinan Erdem Dome“ arena.

1 krepšelis: Ispanija, Lietuva, Prancūzija, Serbija.
2 krepšelis: Graikija, Italija, Čekija, Latvija.
3 krepšelis: Kroatija, Izraelis, Turkija, Suomija.
4 krepšelis: Rusija, Slovėnija, Vengrija, Gruzija.
5 krepšelis: Vokietija, Belgija, Lenkija, Juodkalnija.
6 krepšelis: Islandija, Didžioji Britanija, Ukraina, Rumunija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)