Jonaviečiams pavyko pirmauti kiek daugiau nei vieną kėlinį (21:13), tačiau vėliau klaidos, skylėta gynyba ir netaiklūs tritaškiai leido svečiams perimti iniciatyvą.

Įpusėjus dvikovai Krajovos SCMU krepšininkai išsiveržė į priekį 33:38, o paskutiniame ketvirtyje jau mėgavosi ir dviženkle persvara (52:63).

V. Šeškaus auklėtiniai dar mėgino pasispardyti ir atkurti intrigą, tačiau varžovai pergalės iš rankų nebepaleido.

Krajovos SCMU klubo trečiadienį lauks Kapfenbergo „Bulls“ (Austrija) krepšininkai. Dėl lemiamo bilieto bus kovojama atrankos turnyro finale penktadienį.

Jonaviečiai itin prastai metė iš toli – vos 3 iš 23 tritaškių pasiekė tikslą (13 proc.), kai tuo tarpu Krajovos ekipa pataikė 11 iš 28 tritaškių (39 proc.). Aikštės šeimininkai pralaimėjo ir kovą dėl atšokusių kamuolių – 35:42.

CBet“: Edvinas Šeškus 20, Goranas Huskičius 19, Jeffery Garrettas, Martinas Laksa ir Dovis Bičkauskis po 6, Artūras Valeika 2.

SCMU: Demonte Flanninganas 16 (10 atk.k.), Shawnas Hopkinsas 13, Giordanas Watsonas 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją