Galimybes patekti į kitą etapą visiškai susikomplikavęs „Rytas“ varžovams neprilygo 60:84 (11:22, 18:22, 15:26, 16:14).

Po 20 min. „Rytas“ atsiliko 29:44, o prasidėjus trečiajam kėliniui skirtumas tarp komandų greitai išaugo iki 20 taškų (33:53) ir bet kokia intriga šiose rungtynėse dingo.

Rezultatyviausias vilniečių gretose buvo Martynas Echodas, pelnęs 17 taškų, atkovojęs 8 kamuolius ir atlikęs 5 rezultatyvius perdavimus. Gynyboje nepersistengęs Andrew Goudelockas pridėjo 13 taškų, Augustas Marčiulionis ir Maurice'as Ndouras pridėjo po 7 taškus.

Sostinės ekipos gretose debiutavęs vidurio puolėjas Keithas Bensonas per 8 min. sukrapštė 2 taškus. Po traumos sugrįžęs Arnas Butkevičius per 23 min. surinko 3 taškus (1/5 metimų).

VEF ekipai 23 taškus surinko Kyle'as Allmanas, 20 pridėjo Kristeris Zorikas, 16 – Michale'as Kyseris.

Vilniečiai kovą dėl atšokusių kamuolių varžovams pralaimėjo 37-44 ir apskritai VEF ekipai nusileido pagal visus statistikos komponentus.

Primename, kad pirmas tarpusavio rungtynes namie VEF komandai vilniečiai gruodžio pradžioje pralaimėjo 81:85. Tiesa, tąsyk dėl objektyvių priežasčių (traumos, koronavirusas), Donaldas Kairys negalėjo remtis visa grupe krepšininkų.

Likusias dvejas Čempionų lygos E grupės rungtynes „Rytas“ žais jau kitais metais. Sausio 12-ąją vilniečiai Graikijoje susitiks su Atėnų „Peristeri“, o sausio 26-ąją namuose priims svečius iš Prancūzijos – Strasbūro SIG.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)