„Turime pinigus vienoje pusėje ir krepšinį – kitoje. Turėjome pasverti, ką daryti. Galiausiai nusprendėme pasilikti su Eurolygos rengiamomis varžybomis ir vėl kovoti Europos taurėje. Dėkoju FIBA už laisvą pasirinkimą be jokių sąlygų“, – kalbėjo O. Mijailovičius. Anot jo, didesnė dalis žaidėjų lieka komandoje drauge su treneriu Andrea Trinchieri.

Jis sakė, kad „Partizan“ vylėsi kitą sezoną žaisti Eurolygoje, tačiau kai pasirodė, kad tai neįmanoma, turėjo kelis kitus variantus: likti Europos taurėje, keltis į Čempionų lygą arba nedalyvauti jokiame turnyre ir koncentruotis į ABA lygą.

„Mūsų didžiausias tikslas buvo Eurolyga, tačiau dėl tam tikrų aplinkybių ten mes nežaisime. Nesakau, kad galime laimėti Europos taurę, tačiau turime didelį šansą. Antroji opcija buvo FIBA turnyras ir jis buvo geriausias pasirinkimas finansiškai. Dar galėjome rinktis niekur nežaisti arba žaisti „Eurocup“ turnyre, kurį mūsų nuomone mes jau praaugome“, kalbėjo klubo prezidentas.

O. Mijailovičius pastebėjo, kad supranta Eurolygos sprendimą ir net pasveikino kitą Belgrado komandą „Crvena Zvezdą bei palinkėjo jai sėkmės Eurolygoje kitą sezoną.

Priminsime, kad Vilniaus „Rytas“ priėmė sprendimą palikti Europos taurės turnyrą ir persikelti į geresnes finansines sąlygas pažadėjusią FIBA Čempionų lygą, kur ir startuos nuo kito sezono.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)