A. Kočas atskleidė, kad septynis sezonus Stambule dirbusio Ž. Obradovičiaus sprendimas pailsėti nuo krepšinio jį nuliūdino, tačiau visa „Fenerbahče“ organizacija tokį serbo pasirinkimą gerbia.

„Treneris nuoširdžiai išdėstė tai, kaip jaučiasi, o sprendimą priėmė pasitaręs su savo šeima. Esame nusiminę, tačiau sprendimą gerbiame. Obradovičius yra „Fenerbahče“ šeimos dalis.

Gyvenimas eina į priekį. Dabar turime atlikti pačius logiškiausius veiksmus greitai bei realistiškai užsibrėžti naujus tikslus. Naują trenerį pristatysime per mėnesį“, – sakė A. Kočas.

Pasak įvairių pranešimų spaudoje, pagrindinis turkų taikinys yra Kauno „Žalgirio“ vairininkas Šarūnas Jasikevičius, su kuriuo „Fenerbahče“ derybos jau yra pažengusios į priekį.

A. Kočas duodamas interviu pridūrė, jog naujasis treneris Stambule turės dirbti su gerokai mažesniu biudžetu nei tuo, kuriuo „Fenerbahče“ galėjo puikuotis pastaraisiais sezonais.

„Palyginus su praėjusiais sezonais, mūsų biudžetas bus mažesnis, o tai atsispindės ir sudėtyje. Kai kam mūsų bendruomenėje tai nepatiks, bet turime prisitaikyti prie esamų sąlygų.

Šį sezoną klube vėlavo atlyginimai, tačiau sumažinę biudžetą to išvengsime. Tikimės, jog ateityje mūsų turimos sąlygos pasitaisys, o tuomet krepšiniui ir vėl galėsime skirti daugiau pinigų“, – dėstė A. Kočas.

Laisvą „Fenerbahče“ trenerio postą palikęs 60-metis Ž. Obradovičius su Stambulo ekipa 2017 metais triumfavo Eurolygos turnyre, o finalo ketvertą pasiekė penkis sezonus iš eilės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)