Interviu „Izvestia“ Rusijos ekipos vadovas papasakojo apie sėkmingas derybas su rezultatyviausiu komandos krepšininku Erricku McCollumu.

„Agentas, su kuriuo nuolat bendraujame, pranešė, jog jo klientas sutinka likti klube už sumažintą atlygį. Pagirtina nuostata, turint omenyje sunkią finansinę situaciją Europos krepšinyje. Matysime, ar pavyks suderinti visas detales. Turbūt po 7-10 dienų aiškiau žinosime galimą kito sezono biudžetą, tuomet galėsime konkrečiau tartis dėl kontraktų dydžių“, – sakė J. Bogačiovas.

E. McCollumas praėjusiame Europos taurės varžybų sezone per rungtynes vidutiniškai rinko po 17,1 taško, 3,1 atkovoto kamuolio ir 3,9 rezultatyvaus perdavimo.

Pagal rezultatyvumą visame turnyre 32-ejų gynėjas iš JAV nusileido tik Bolonijos „Virtus“ serbui Milošui Teodosičiui (17,8 taško), o pagal efektyvumą buvo trečias (vid. 20,38 naudingumo balo).

VTB Vieningoje lygoje du pastaruosius sezonus UNIKS garbę gynęs amerikietis buvo dar ryškesnis: jo statistikos vidurkiai siekė 19,9 taško, 2,9 atkovoto kamuolio ir 3,6 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)