Praėjusioje NBA naujokų biržoje 37-u šaukimu Dalaso „Mavericks“ pasirinktas, bet iškart į Detroito „Pistons“ išmainytas D. Sirvydis sąraše užima trečią poziciją. 19-metis gynėjas giriamas pirmiausia už savo įgūdžius atakuojant iš tolimesnių nuotolių, tačiau taip pat susilaukė komplimentų dėl pagerėjusio judėjimo be kamuolio atsidengiant bei darbo gynyboje.

Antras kylančių Europos taurės žvaigždžių dešimtuke – Ulmo „Ratiopharm“ (Vokietija) klubo gynėjas Killianas Hayesas. JAV gimęs 18-metis Prancūzijos atstovas debiutuos tokiame lygyje, bet jau dabar masina žvalgus dėl sugebėjimų žaisti du prieš du, provokuoti varžovų pražangas, atletiškumo, greičio ir lyderio savybių.

Pirmoji vieta sąraše atiteko „Ryto“ vidurio puolėjui M. Echodui. 22-ejų aukštaūgis praėjusiame sezone buvo apdovanotas Europos taurės „Kylančios žvaigždės“ prizu ir dabar yra laikomas pagrindiniu kandidatu pelnyti jį dar kartą. Jei M. Echodas pateisintų pasitikėjimą, jis taptų antruoju krepšininku po juodkalniečio Bojano Dubljevičiaus, laimėjusio „Kylančios žvaigždės“ nominacijoje dusyk iš eilės.

Primename, kad 2011 metais šį apdovanojimą gavo Donatas Motiejūnas, o po metų laurus nuskynė Jonas Valančiūnas.

„Rytas“ Europos taurės sezoną pradės spalio 1 d. namuose priimdamas Krasnodaro „Lokomotiv“ (Rusija) su Mantu Kalniečiu.

B grupėje taip pat rungtyniaus Venecijos „Umana Reyer“ (Italija), Belgrado „Partizan“ (Serbija), Bursos „Tofaš“ (Turkija) ir „Limoges“ (Prancūzija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)