Jubiliejiniai Palangos 760-mečio medaliai skirti ir R. Seibučio krepšinio bei fizinio parengimo treneriams – Regimantui Juškai bei Arvydui Dočkui.

Krepšininkas pripažino, jog palangiškių įvertinimas jam yra labai svarbus.

„Kai manęs kas nors paklausia, iš kur aš esu, visada labai aukštai iškėlęs galvą ir didžiuodamasis pasakau, jog esu iš pajūrio. Tai yra kraštas, kurį aš myliu ir mylėsiu“, – sakė R. Seibutis.

Europos vicečempionas pabrėžė, jog sidabrinė pergalė – ne jo vieno nuopelnas – prie komandos sėkmės prisidėjo daug žmonių.

„Labai džiaugiuosi, kad buvau to dalimi“, – kalbėjo krepšininkas.

Pasak R. Seibučio, iškovoti sidabrą nebuvo lengva.

„Tai buvo sekinantis čempionatas – trys savaitės jau yra ta riba, kai atiduodamos visos savo galimybės, susikaupimas, emocijos. Vienuolika varžybų sužaisti tokiame lygyje nėra paprasta. Paskutines naktis jau beveik nemiegojome – kai jauti kad artėja medalis, nors prieš kelias dienas vos ne namo važiavome, nelengva įveikti emocijas“, – sakė R. Seibutis.

Kalbėdamas apie pasirengimą Europos čempionatui sportininkas pripažino, jog rengtis šioms pirmenybėms Palangoje krepšininkai turėjo puikias gamtines sąlygas.

„O kai po keleto mėnesių Palangoje duris atvers naujas sporto kompleksas, jaunimas turės idealias sąlygas treniruotis“, – pabrėžė R. Seibutis.

Universalus sporto kompleksas Palangoje duris atvers jau 2014 metų pavasarį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)