Europos čempionė Slovėnija į 22 kandidatų sąrašą įtraukė šiuos penkis Eurolygos klubų atstovus – Luką Dončičių (Madrido „Real“), Anthony Randolphą („Real“), Zoraną Dragičių (Milano „AX Armani“), Aleksejų Nikoličių (Bambergo „Brose“), Edo Muričių (Stambulo „Anadolu Efes“) ir Jurijų Macurą (priklauso Vitorijos „Baskonia“).

Kviečiamus žaidėjus paskelbė ir Suomijos nacionalinės komandos vairininkas, atvykti pakvietęs ir Sasu Saliną iš Malagos „Unicaja“ ekipos bei „Barcelonai“ atstovaujantį Petterį Koponeną.


Tuo metu tarp 24-ių Turkijos rinktinės kandidatų – net 7 Eurolygos žaidėjai: Balbay Dogušas ir Birkanas Batukas gina Stambulo „Anadolu Efes“ garbę, o Sinanas Guleras, Muhammedas Ali, Melih Mahmutoglu, Hersekas Barišas ir Arna Egehanas vilki Stambulo „Fenerbahče“ marškinėlius.

Turkijos rinktinės kandidatai

Eurolygos ekipoje rungtyniaujančius krepšininkus jau anksčiau į kandidatų sąrašus įtraukė Lenkija, Italija, Juodkalnija, Izraelis ir Prancūzija, o, „Sportando“ žiniomis, Mantas Kalnietis ir Artūras Gudaitis iš Milano „AX Armani“ atsidūrė tarp Dainiaus Adomaičio kviečiamų kandidatų.

Pirmasis „langas“, skirtas dvejoms rungtynėms dėl bilietų į 2019 metų pasaulio čempionatą, atsivers lapkričio pabaigoje: pirmieji mačai bus žaidžiami 24 dieną, o antrieji – 26-ą ir 27-ą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)