A. Gudaičiui skirta 79-oji vieta. Lietuviui tai bus antrasis sezonas Milano klube. Praėjusį sezoną Eurolygoje 25-erių vidurio puolėjas vidutiniškai pelnydavo po 10,3 taško bei sugriebdavo po 6,8 kamuolio.

Pažymima, kad lietuvis pernai buvo ypač naudingas užbaigiant atakas du prieš du, greitai sukdavosi po krepšiu „pikenrolo“ situacijose ir puikiai skaitydavo žaidimą, taip atsidurdamas reikiamoje pozicijoje.

„Intriguoja, kaip Artūras atrodys, kai klube žais Nemanja Nedovičius su Mike‘u Jamesu, kurie puikiai sugeba pritraukti gynėjus ir atrasti laisvą savo komandos aukštaūgį po krepšiu“, – rašo „Eurohoops.net“.

Viena pozicija aukščiau, 78-oje vietoje, atsidūrė žalgirietis A. White'as. Su 8,9 taško vidurkiu Eurolygoje debiutavęs puolėjas pasižymi atletiškumu bei universalumu.

„A. White'as pernai debiutavo kaip žaidėjas, kurį buvo labai įdomu stebėti. Jis reguliariai patekdavo į gražiausių savaitės epizodų dešimtukus. Ačiū jo dėjimams, – atsiliepiama apie amerikietį. Anot Eurohoops, žaidėjas suderina greitį ir savo energiją su žinojimu, kaip atsidurti vietoje, kad kamuolys jį pasiektų laiku.

„Aaronas įrodė, kad yra komandos žaidėjas. Jis disciplinuotai vykdė rungtynių planą griežtai sustyguotame „Žalgirio“ žaidime. Nepaisant 38 procentų taiklumo iš toli, White'as gali dar labiau pagerinti šį žaidimo komponentą, tai praplėstų jo puolimo arsenalą.“

77-oji vieta atiteko praėjusį sezoną „Žalgirio“ garbę gynusiam ir vasarą į Stambulo „Anadolu Efes“ persikėlusiam Vasilije Micičiui.

„Anadolu Efes“ atstovausiantis buvęs žalgirietis Jamesas Andersonas reitinge užėmė 88-ąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)