Geriausio snaiperio apklausoje Artūras Milaknis kartu su Kelvinu Creswellu Riversu („Panathinaikos“) pasidalino 2-3 vietomis. Abu krepšininkai sulaukė po 12,5 proc. balsų, o daugiau nei pusę apklaustųjų rinkosi Jaycee Carrollą (56,25 proc.).

Kylančios žvaigždės kategorijoje beveik vienbalsiai įvardintas Madrido „Real“ lyderis, 18-metis Luka Dončičius, o jo fone 2-3 vietomis pasidalino jaunasis žalgirietis Martynas Arlauskas ir Ahmetas Duverioglu, abu jie surinko po 6,25 proc. balsų.

L. Dončičių Eurolygos vadovai mato kaip viso sezono naudingiausią (MVP) krepšininką (43,75 proc.).

Neliko nepastebėtas ir puikų sezoną žaidžiantis Kevinas Pangosas: kas ketvirtas Eurolygos vadovas jį įvardino kaip didžiausią pažangą padariusį krepšininką (25 proc.).

Primename, kad paskelbus pirmuosius apklausos rezultatus, paaiškėjo, kad Eurolygos klubų vadovai Kauno „Žalgirį“ įvardino kaip šį sezoną didžiausią staigmeną elitiniame Europos krepšinio turnyre pateikusią komandą. Geriausias Eurolygos treneris jų nuomone yra Željko Obradovičius, o jam ant kulnų pradeda minti Šarūnas Jasikevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)