2011 metų pavasarį tuometis „Chimki“ lyderis pasirašė naują ilgalaikį kontraktą, bet iškart po to patyrė kelio traumą, eliminavusią jį iki pat kito sezono pradžios.

Gynėjas teigė kelio skausmus jautęs ir pasirengimo sezonui metu, tačiau naujasis Rusijos ekipos vairininkas R. Kurtinaitis auklėtinių negailėjo ir treniruotėse spaudė iš jų devintą prakaitą.

„Nesijaučiau visiškai pasveikęs, tačiau treniravausi, o Rimas buvo labai griežtas. Mes vis dirbome ir dirbome. Vieną dieną pratrūkau. Supykau, kad per treniruotę jis nefiksavo pražangos prieš mane, kažką pasakiau. Treneris atsakė ir išvarė iš treniruotės. Išeidamas išpyliau porą vandens butelių ant žemės, po to buvau suspenduotas ir turėjau išvykti“, – pasakojo K. Langfordas.

Su R. Kurtinaičiu Madrido „Real“ gretose kadaise žaidusiam J. Arlauckui nusistebėjus šia situacija, K. Langfordas pripažino, kad ir pats dabar nelabai supranta, dėl ko kilo konfliktas.

„Keista, nes daug vaikinų Kurtinaitį mėgsta. Pavyzdžiui, Tyrese'as Rice'as jį dievino. Tikrai nežinau, kodėl susipykome“, – pečiais traukė krepšininkas, pasiskundęs, jog negavo jokios kompensacijos dėl anksčiau laiko nutraukto pelningo kontrakto.

35-erių amerikietis tuomet persikėlė į Tel Avivo „Maccabi“, o atstovaudamas Milano „Olimpia“ ir Kazanės „Uniks“ jis du kartus (2014 ir 2017 metais) tapo rezultatyviausiu Eurolygos žaidėju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)