Trys krepšinio specialistai iš 6-ių mano, kad Pirėjo „Olympiakos“ ir Kauno „Žalgirio“ akistatoje pergalę pasieks Lietuvos komanda.

Tokią prognozę pateikė Stambulo „Anadolu Efes“ strategas Erginas Atamanas. „Žalgiris“ nugalės 3-2. Sezono staigmena“, – tvirtina „Anadolu Efes“ vedlys.

„Žalgirio“ gerbėjus pradžiugins ir žalgiriečius 2012/2013 m. sezone treniravęs „Unicaja“ strategas Joanas Plaza. „Nugalės alkanesni: 3-1 „Žalgiris“, – taip mano ispanas J. Plaza.

Analogišką rungtynių serijos rezultatą pateikė ir Valensijos „Basket“ strategas Txus Vidorreta. „Žalgiris“ nugalės keturių rungtynių serijoje. Ši komanda – sezono atradimas, ir aš manau, kad jie gali nustebinti laimėdami Graikijoje“, – „Žalgiriui“ optimistiniu scenarijumi pasidalino T. Vidorreta.

Tačiau pusę apklaustųjų mano, kad „Žalgiris“ savo sezoną Eurolygoje baigs ketvirtfinalyje.

Negailestingiausias „Žalgirio“ atžvilgiu Bambergo „Brose“ treneris Luca Banchi, kurio nuomone „Olympiakos“ nepaliks jokių vilčių žalgiriečiams – 3-0.

„Esu tikras, kad atkrintamosiose „Olympiakos“ parodys tikrąjį savo veidą ir tai komanda, kuri eilę metų man palieka didelį įspūdį savo stiliumi ir gynybiniais veiksmais“, – teigė „Brose“ strategas.

Milano „AX Armani“ vyr. treneris Simone Pianigiani mano, kad šioje lietuvių ir graikų kaktomušoje viršų ims patirtis.

„Olympiakos“ laimės 3-1. Jie turi daugiau patirties, jie žinos, kaip pranokti sudėtingose situacijose net ir tokią kokybišką, entuziastingą komandą kaip „Žalgiris“, – mano S. Pianigiani.

Tel Avivo „Maccabi“ strategas Nevenas Spahija prognozuoja penkių rungtynių seriją ir sudėtingą „Oympiakos“ pergalę. „Panašu, kad laukia labai įdomi serija, tačiau aš manau, kad „Olympiakos“ išnaudos savo patirtį ir namų pranašumą – 3-2“, – tvirtina N. Spahija.

Neabejojama CSKA ir „Fenerbahče“ pergalėmis

Visi šeši strategai vieningi dėl Maskvos CSKA ir Maskvos srities „Chimki“ poros: pergalę pasieks reguliaraus sezono nugalėtoja CSKA ekipa. E. Atamanas mano, kad šioje serijoje pakaks ir trijų mačų, o L. Banchi prognozuoja sunkią penkių rungtynių dramą.

Kiti neabejoja – kartą laimėti gali „Chimki“, tačiau tai bus viskas, ką pavyks Georgios Bartzoko auklėtiniams.

Visi šeši strategai vieningi kalbėdami apie Stambulo „Fenerbahče“ ir Vitorijos „Baskonia“ seriją. Į finalo ketvertą žengs čempionų titulą ginantis turkų klubas, tačiau net keturi strategai (S. Pianigiani, E. Atamanas, J. Plaza ir T. Vidorreta) prognozuoja 5-ių rungtynių seriją.

Net penki krepšinio specialistai pergalę skiria Madrido „Real“ klubui, kuris dėl vietos finalo ketverte kovos su Luko Lekavičiaus atstovaujama Atėnų „Panathinaikos“ ekipa.

Tik „AX Armani“ strategas S. Pianigiani teigia, kad 3-2 nugalės „Panathinaikos“ krepšininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)