Eurolygos organizaciją paskelbė pirmuosius tradicinės klubų vadovų apklausos rezultatus, kuriuose ryškiomis raidėmis įrašytas ir „Žalgirio“ vardas.

Atsakydami į klausimą, kuri komanda šį Eurolygos sezoną tapo didžiausiu siurprizu, klubų vadovai buvo beveik vieningi. Net 75 proc. jų apklausoje paminėjo „Žalgirio“ pavadinimą.

Paklausti, kas, jų nuomone, šiuo metu yra geriausias Eurolygos treneris, 56,2 proc. vadovų įvardijo Stambulo „Fenerbahče“ ekipą treniruojantį tituluotą 57-erių serbą Ž. Obradovičių.

41-erių metų „Žalgirio“ trenerį Š. Jasikevičių, kurio mokytoju jau įprasta vadinti Ž. Obradovičių, šiuo metu geriausiu Eurolygos strategu laiko 25 proc. klubų vadovų.

Tiesa, kad ir kaip sėkmingai pirmoje Eurolygos reguliariojo sezono dalyje žaidė žalgiriečiai, klubų vadovai Kauno ekipos turnyro finalo ketverte kol kas neregi.

100 proc. apklausos respondentų įsitikinę, kad finalo ketverte dalyvaus Maskvos CSKA ir „Fenerbahče“, 93,33 proc. ten mato ir Pirėjo „Olympiakos“. Madrido „Real“ žaidimu finalo ketverte įsitikinę 53,33 proc., o Atėnų „Panathinaikos“ – 46,67 proc. klubų vadovų.

43 proc. Eurolygos klubų vadovų teigia, kad pats neparankiausias oponentas turnyre yra Maskvos CSKA. 31,2 proc. jų įsitikinę, kad smagiausiai per rungtynes žiūrisi Madrido „Real“ demonstruojamas žaidimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)