„Žalgirio“ arenoje krepšinio aistruolių lauks Lietuvos čempionų ir karališkojo Madrido „Real“ klubo iš Ispanijos dvikova.

Ketvirtadienio varžovai savaitgalį Ispanijoje pralaimėjo taurės finale, tačiau Eurolygoje rungtyniauja užtikrintai – iki šiol patyrė vos penkis pralaimėjimus ir žengia antroje pozicijoje.

„Žalgirio“ arenos ketvirtadienio vakarą neaplenks ir tradicija pagerbti buvusius žalgiriečius ir Lietuvos krepšiniui nusipelniusius asmenis. Nemuno saloje lankysis ir rungtynes gyvai stebės su krepšininko karjera atsisveikinęs Jonas Mačiulis.

Ilgametis Lietuvos rinktinės narys yra būtent „Žalgirio“ klubo auklėtinis ir Lietuvos čempionų gretose užsirekomendavo prieš išvykdamas rungtyniauti į pajėgius Europos klubus.

Europos čempionatų bronzos ir sidabro medalių bei pasaulio čempionato bronzos laimėtojas, išvykęs į užsienį, rungtyniavo Italijoje, Graikijoje, Rusijoje ir Ispanijoje.

Pastarojoje šalyje 37-ąjį gimtadienį vasario pradžioje atšventęs J. Mačiulis vilkėjo būtent „Real“ marškinėlius, su šiuo klubu laimėjo Eurolygą ir buvo išrinktas geriausiu 2015-ųjų Lietuvos krepšininku.

Rungtynių metu, po pirmojo kėlinio, J. Mačiulis bus pagerbtas prieš visą „Žalgirio“ areną, o atminimo dovanas jam yra paruošę tiek Kauno, tiek Madrido klubai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)