„Real“ klubas paskelbė, kad COVID-19 užkratas jau diagnozuotas 7 krepšinio komandos nariams – šešiems žaidėjams ir vyriausiajam treneriui Pablo Laso. Prie anksčiau užsikrėtusių Vicento Poirier, Fabieno Causeuro ir Thomo Heurtelio „prisijungė“ Anthony Randolphas, Guerschonas Yabusele ir Juanas Nunezas.

Po šių užsikrėtimų nustatymo „Real“ gretose liko vos šeši sveiki pagrindinės sudėties krepšininkai: Nigelis Williamsas-Gossas, Walteris Tavaresas, Sergio Llullas, Adamas Hanga, Jeffas Tayloras ir Rudy Fernandezas, tačiau pastatarsis turi problemų dėl traumos.

Tai reiškia, kad ketvirtadienį Madride turėjusios vykti rungtynės tarp „Real“ ir Maskvos CSKA greičiausiai bus atidėtos, nes su tokiu prašymu į Eurolygą jau kreipėsi Ispanijos vicečempionų klubas.

Beveik neabejotina, kad prašymas bus patenkintas. Ir tai bus jau antros šią savaitę dėl vėl plintančios COVID-19 pandemijos atidedamos rungtynės. Antradienį oficialiai patvirtinta, kad dėl viruso proveržio Milano „Olimpia Armani“ gretose atidedamos šiandien Kaune turėjęs vykti italų susitikimas su Kauno „Žalgiriu“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)