Į paskutinį pirmojo turnyro rato susitikimą su Kauno „Žalgiriu“ neatvykusi Milano „Armani Olimpia“ nepasirodys ant parketo ir prieš Berlyno ALBA.

Dizainerių klubo gretose fiksuojamas koronaviruso protrūkis – COVID-19 nustatytas septyniems krepšininkams ir trims personalo nariams. Dar keli Italijos vicečempionų žaidėjai yra traumuoti.

Dėl tokios susiklosčiusios situacijos nukeltas ir savaitgalį turėjęs vykti Italijos pirmenybių mačas tarp praėjusio sezono finalininkų – „Armani Olimpia“ ir Bolonijos „Virtus“.

Primename, kad pagal Eurolygos taisykles kiekvienas mačas daugiausiai tris kartus gali būti nukeltas į laisvas datas. Eurolyga informuos apie naują datą, kai ją suderins su abiem klubais.

Žalgiriečiai antrąjį ratą turėtų atidaryti ketvirtadienį dvikova Atėnuose su vietos „Panathinaikos“. Abi komandos yra turnyro autsaiderės, o pirmąją akistatą 76:69 laimėjo kauniečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)