Tarp galimų alternatyvų buvo minimi Romos arba Genujos miestai. Visgi, mačas vyks Milane, kaip ir planuota, be žiūrovų.

Graikija sustabdė visus skrydžius į Šiaurės Italiją, tad „Olympiakos“ turės skristi į kitą Italijos miestą ir Milaną pasiekti autobusu.

Įdomu tai, kad Graikija taiko 14 dienų karantiną žmonėms, atvykstantiems iš Italijos. Jei tai būtų taikoma „Olympiakos“, komandoa negalėtų žaisti su Madrido „Real“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“.

Mačas Milane numatytas ketvirtadienį 21:45 val.

Primename, kad pirmadienį Italijos premjeras Giuseppe Conte išplėtė kovos su koronavirusu priemones ir įvedė karantino režimą visoje šalyje.

Naujosios priemonės įsigaliojo nuo antradienio. Premjeras tikino, kad to imtasi norint apsaugoti silpniausius visuomenės narius. Šalies gyventojams patariama likti namuose. Taip pat bus atidedami sporto renginiai, įskaitant „Serie A“ futbolo rungtynes.

Tačiau tai negalioja tarptautiniams renginiams, Eurolygos rungtynės Italijoje nėra nukeltos, tačiau jos vyks be žiūrovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)