Jeigu ne Darius Maskoliūnas, savaitės viduryje vykusių Eurolygos rungtynių su Maskvos CSKA Š. Jasikevičius nebūtų pabaigęs. Jis lyg asmens sargybinis Šarą įvairiausiais būdais saugojo nuo to, kad neužsidirbtų antrosios techninės pražangos ir vargais negalais savo tikslą pasiekė – Jasikevičius išliko greta atsarginių suolo, o „Barcelona“ iškovojo įspūdingą pergalę.

Visgi Šaro elgesys rungtynių metu neliko nepamirštas ir joms pasibaigus. CSKA vyriausiasis treneris viešai Dimitris Itoudis kvestionavo gero savo bičiulio veiksmus – juk užsidirbdamas asmeninę pražangą Šaras tiesiog išbėgo į aikštę, taip sustabdydamas greitą varžovų ataką.

Įtampos netrūko ir kiek ankstesnėje spaudos konferencijoje, kur jau pats Š. Jasikevičius po pralaimėjimo „Valencia“ ekipai žodžiais auklėjo ir savo žaidėjus, ir netgi žurnalistus, uždavusius besikartojančius klausimus.

Tačiau yra ir visiškai kitas Š. Jasikevičiaus veidas, apie kurį su laida „Šaro Barsa“ kalbėjo legendinis ispanų aukštaūgis Roberto Duenasas. 46-erių metų 221 cm ūgio milžinas naujame laidos epizode prisiminė legendinę Arvydo Sabonio figūrą, laikus, kai pats žaidė kartu su Šaru ir prieš jį bei pajuokavo, kad Jasikevičius yra maksimalistas – pirmas nori būti tiek sporte, tiek audringame vakarėlyje.

Jūsų dėmesiui – „Šaro Barsa“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją