„Kai nebeturiu su „Lietuvos rytu“ kontrakto, dabar mano pakilimas, atsigavimas, pagaliau vėl pradėjau mėgautis krepšiniu, – kalbėdamas su LKL.LT sakė E. Šeškus. – Man nereikia trinti suolelio, nereikia eiti į salę, dirbti ir nematyti, kam dirbu, nes vis tiek negaunu žaisti.“

E. Šeškus jau debiutavo „Betsafe–LKL“ pirmenybėse – pelnė 18 taškų, buvo geriausias „Vytauto“ gretose, bet pergalę iškovojo Pasvalio „Pieno žvaigždės“.

22 metų gynėjas ne kartą girdėjęs replikų, kad viską pasiekė tėvo dėka, bet per pirmas rungtynes davė atsaką savo žaidimu.

„Sunku net ir dabar, sako, „jei ne tėtis, kur tu dabar žaistum?“ O aš ateinu ir sakau: „Tai susiraskit irgi tokį pat tėtį, kuris jums pagelbės“.

„Betsafe–LKL“ siūlo iš arčiau pažvelgti į Šeškus – „Vytauto“ trenerį ir žaidėją. Pokalbis su jais – rubrikoje „Savaitės interviu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)