24-erių metų 201 cm ūgio Orlando „Magic“ puolėjas socialiniame tinkle „Twitter“ viešai pasipiktino tuo, kad Ispanijos moterų rinktinėje žaidžia natūralizuota krepšininkė. Tai – viena geriausių ispanių žaidėjų, iš Karibuose esančios Sent Visento ir Grenadinų salų valstybės kilusi Sancho Lyttle.

33-ejų metų 193 cm ūgio krepšininkė yra ne tik Ispanijos, bet ir WNBA lygos žvaigždė.

„Visiškai juokinga. Ispanija remiasi natūralizuota krepšininke“, – brūkštelėjo E. Fournier, šia savo pastaba sukėlęs didžiulį ispanų krepšinio gerbėjų pasipiktinimą.

Nepaisant audringos reakcijos, E. Fournier savo žodžių neišsigynė.

„Aš tik noriu pastebėti, kad Ispanija eilinį kartą savo gretose turi natūralizuotą žaidėją. Aš esu prieš tokius dalykus, aš noriu žaisti prieš Ispaniją, o ne prieš natūralizuotus krepšininkus“, – toliau aistras kėlė E. Fournier, omenyje turėdamas Serge'ą Ibaką ir Nikola Mirotičių, kurie yra atstovavę ispanų vyrų krepšinio rinktinei.

Atakuojamas sirgalių prancūzas atkakliai atsakinėjo į žinutes, o pačių aktyviausių kritikų paprašė įvardinti bent vieną natūralizuotą krepšininką, kuris yra atstovavęs Prancūzijos rinktinei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)