„Dzūkija“ savo aikštėje 86:70 (26:17, 11:17, 27:14, 22:12) pranoko „Žalgirį-2“. Pirmos tarpusavio rungtynės prieš savaitę baigėsi 5 taškų alytiškių pergale.

Antrajame KMT etape „Dzūkija“ žais su Prienų „Skycop“ ir Šakių „Vyčio“ poros nugalėtoja, susitikimai vyks lapkritį.

„Dzūkijai“ 26 taškus pelnė K. Brownas, jis pataikė net 6 tolimus metimus iš 11.

„Dzūkija“ perėmė žaidimo kontrolę po pertraukos. Trečio kėlinio pabaigoje „Dzūkija“ pataikė tris tritaškius per tris atakas, o paskutinę kėlinio sekundę pataikė dvitaškį su varžovo pražanga.

Trečią ketvirtį dzūkai laimėjo 27:14 ir atitrūko 6 taškais. Žvelgiant į dviejų rungtynių rezultatą „Dzūkijos“ pranašumas siekė 11 taškų.

Per lemiamą atkarpą „Žalgiris-2“ intrigos nebesukūrė.

Dzūkija“: Kendrickas Brownas 26 taškai, Dominykas Domarkas 14 (6/9 metimų), Mindaugas Sušinskas 10, Paulius Petrilevičius 9 (11 atk. kam.).

„Žalgiris-2“: Arnas Adomavičius 14, Lukas Uleckas 14, Erikas Venskus 10, Rokas Jokubaitis 9.

Jaunieji žalgiriečiai itin grėsmingai pasirodė rungtynių pradžioje ir sužaidus vos 4 minutes pirmavo 15:4.

Įpusėjus susitikimui „Žalgirio-2“ komanda dar buvo priekyje 7 taškais ir to būtų pakakę bilietui į kitą etapą, tačiau po pertraukos Tomo Keršio auklėtiniai neprilygo „Betsafe–LKL“ klubui ir pasitraukė iš KMT turnyro.

Prienų „Skycop“ išsimaudė po šaltu dušu susitikimo pradžioje, tačiau sugrįžo į rungtynes ir tvirtai žengė į Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) turnyro II etapą.

Per atsakomąsias I etapo rungtynes „Skycop“ namie 91:79 pranoko Šakių „Vytį“ ir dėl vietos ketvirtfinalyje kovos su Alytaus „Dzūkija“.

Praėjusią savaitę „Skycop“ išvykoje nugalėjo Nacionalinės krepšinio lygos klubą 24 taškais.

„Vytis“ per pirmą susitikimą įgytą deficitą beveik perpus nupjovė vos prasidėjus rungtynėms – sužaidus kiek daugiau nei kėlinį Šakių komanda pirmavo 19:8 (6-ąją min.).

Mindaugas Lukauskis dviem dvitaškiais sugrąžino „Skycop“ į rungtynes.

Darjušo Lavrinovičiaus penki taškai iš eilės leido šeimininkams antrajame kėlinyje persverti rezultatą, o po Martyno Gecevičiaus dvitaškio trečiajame kėlinyje „Skycop“ jau nutolo 54:45 (26-ąją min.).

„Skycop“: Austinas Ariansas 14, Mike‘as Bruesewitzas 13 (7 rez. perd.), Darjušas Lavrinovičius 12, Ovidijus Varanauskas 11, Martynas Gecevičius 11.

„Vytis“: Aurelijus Pukelis 27 (11/15 dvitaškių), Paulius Semaška 11.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)