32 metų 203 cm ūgio puolėjas atvyksta iš Adelaidės „36ers“ komandos, iš viso atstovavęs net devynių valstybių klubams, įskaitant Japonijos ir Pietų Korėjos.

2015–2016 m. sezoną A. Wigginsas žaidė „Ventspils“ klube, per FIBA Europos taurės turnyro rungtynes pelnydavo po 7,9 taško (44,3 proc. dvitaškių, 31,8 proc. tritaškių) ir atkovodavo po 6,2 kamuolio per 23 minutes aikštėje.

„Mums pasisekė, kad pavyko susitarti su šiuo žaidėju, – LKL.LT sakė „Dzūkijos“ vadovas Antanas Sakavickas. – Manau, jis bus rimta paspirtis priekinei linijai. Jis gali rungtyniauti ir lengvojo, ir sunkaus krašto puolėjo pozicijose, taip pat ir centro pozicijoje.

Jis turi patirties, žaidęs aukšto lygio komandose ir jis tapo paskutiniu mūsų pirkiniu prieš SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą.“

„Dzūkijos“ naujokas debiutuos šį vakarą nukeltose „Betsafe–LKL“ rungtynėse su „Šiauliais“, o vėliau dzūkų laukia du iš eilės mūšiai su Klaipėdos „Neptūnu“ – šeštadienį per „Betsafe–LKL“ čempionato rungtynes Alytuje, o antradienį šios komandos susikaus Klaipėdoje per SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyro ketvirtfinalį.

„Rungtynės Utenoje parodė, kad turime parako, – pozityviai į SIL–Karaliaus Mindaugo taurę žvelgia A. Sakavickas po to, kai praėjusį savaitgalį „Dzūkija“ išvykoje 79:75 pranoko „Juventus“. – Dar kartą įrodėme, kad šiemet esame stiprūs ir antra pergalė prieš „Juventus“ šį sezoną nebuvo atsitiktinė.“

„Dzūkija“ taip pat atsisveikino su Rusijos krepšininku Jegoru Gontarevu. 21-erių 211 cm ūgio centras šį sezoną per „Betsafe–LKL“ rungtynes žaidė epizodiškai (3 min., 1,2 tšk.), „Dzūkija“ paskolino aukštaūgį gimtosios šalies klubui ir tikisi, kad kitą sezoną jis grįš patobulėjęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)