D.Wade'as su Majamio ekipa gruodžio mėnesį iškovojo net 14 pergalių ir patyrė tik 1 nesėkmę. Krepšininkas pelnydavo po 23 taškus, krepšį atakuodamas 48,4% taiklumu. Antrus metus NBA žaisdamas D.Wade'as taip pat atkovodavo 5,9 kamuolio ir atlikdavo 7,7 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Gruodžio 30 dieną rungtynėse prieš "Detroit Pistons" gynėjas atliko pirmą trigubą dublį savo karjeroje, įmesdamas 30 taškų, po krepšiu sugriebdamas 10 kamuolių ir komandos draugams sėkmingai asistuodamas 10 kartų.

Dirkas Nowitzkis padėjo "Dallas Mavericks" gruodį iškovoti 9 pergales. Nepaisant jo pastangų komanda taip pat patyrė 4 nesėkmes. Vokietis gruodį pelnydavo 27,2 taško, atkovodavo 9 kamuolius, blokuodavo 1,6 metimo ir krepšį atakuodavo 42,7% taiklumu.

Savo karjeros rezultatyvumo rekordą puolėjas pagerino gruodžio 2 dieną rungtynėse prieš Hiustono "Rockets" pelnęs net 53 taškus. Gruodį krepšininkas net 9 kartus buvo rezultatyviausias komandoje ir 4 kartus pelnė daugiau negu 30 taškų.

Naudingiausio gruodžio mėnesio žaidėjo titulą pelnyti taip pat pretendavo: Kevinas Garnettas ("Minesotta Timberwolves"), Allenas Iversonas ("Philadelphia 76ers"), Amare Stoudemire'as ("Suns"), Emeka Okaforas("Bobcats"), Corey Maggette ("Clippers"), Steve'as Francis ("Magic"), Richardas Jeffersonas ("Nets") ir Gilbertas Arenasas ("Wizards").

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją