Tik ketvirtojo kėlinio viduryje iniciatyvą į savo rankas perėmę Dainiaus Adomaičio auklėtiniai svečiuose vietos „Pieno žvaigždes“ (3-4) įveikė 89:78 (17:24, 27:18, 25:23, 20:13).

Į priekį sostinės klubą vedė Dominique'as Suttonas ir Evaldas Kairys, pelnę po 14 taškų. 11 taškų prie pergalės pridėjo Chrisas Krameris. Pralaimėtojams 18 taškų surinko Emmanuelis Omogbo.

Susitikimo pradžioje savo sąlygas diktavo šeimininkai. E. Omogbo ir Tomo Galecko vedami pasvaliečiai buvo sunkiai sustabdomi puolime bei antrajame kėlinyje pabėgo į priekį 31:19.

Nors „Rytas“ dar iki pertraukos persvėrė rezultatą savo naudai (44:42), trečiajame kėlinyje perimti žaidimo kontrolės svečiams nepavyko. „Pieno žvaigždės“ po pertraukos laimėjo atkarpą 17:6 bei vėl išsiveržė į priekį 59:52.

Ketvirtajame kėlinyje komandos žaidė taškas į tašką, tačiau užtikrinčiau jau atrodė „Rytas“. Ketvirčio viduryje rezultatas dar buvo lygus (73:73), bet tuomet sostinės klubas spurtavo 7:0 bei svarbiu metu įgijo apčiuopiamą persvarą 80:73.

Per likusį laiką Pasvalio klubas jau nebeatsitiesė ir leido daugiau energijos išsaugojusiems vilniečiams švęsti pergalę.

Nors ir buvo registruotas, ant parketo šiame susitikime neišbėgo „Ryto“ naujokas Manny Harrisas.

„Pieno žvaigždės“: Emmanuelis Omogbo 18, Tomas Galeckas 13, Vytautas Šulskis 12, Karolis Petrukonis 8, Justinas Wattsas, Ivaras Žviguris ir Yannickas Franke po 7.

„Rytas“: Dominique'as Suttonas (7 atk. kam.) ir Evaldas Kairys po 14, Chrisas Krameris 11, Mindaugas Girdžiūnas, Deividas Sirvydis ir Martynas Echodas po 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)