Užsienyje rungtyniaujantys T. Sedekerskis ir A. Kulboka pakviesti dalyvauti prestižinėje jaunųjų talentų stovykloje „Basketball Without Borders“, kuri Kanadoje, Toronto mieste vyks lygiai tomis pačiomis dienomis, kaip ir didžiausia metuose NBA krepšinio šventė
– vasario 12-14 dienomis.

Į prestižinę stovyklą iš viso pakviesti 43 vaikinai iš 25 skirtingų šalių, joje dalyvaus ir 10 talentingų krepšininkių merginų.

18-metis 201 cm ūgio T. Sedekerskis priklauso Vitorijos „Laboral Kutxa“ komandai, tačiau šį sezoną žaidžia antrame pagal pajėgumą Ispanijos krepšinio divizione – per rungtynes vidutiniškai pelno po 6,8 taško, atkovoja po 2,4 kamuolio ir renka po 7,9 naudingumo balo. Tuo metu 18-metis 205 cm ūgio krašto puolėjas A. Kulboka atstovauja Bambergo „Brose Baskets“ jaunimo komandai.

Be šių dviejų lietuvių, į Torontą skris ir Kauno „Žalgiriui“ priklausantis talentingas vokietis – 17-metis 209 cm ūgio Isaiah Hartensteinas.

Prestižinėje krepšinio stovykloje patarimus krepšininkams dalins ir su jais dirbs buvę ir esami NBA krepšininkai – Yao Mingas, Bruno Caboclo, Danilo Gallinari, Greivis Vasquezas, Bismackas Biyombo ir Jeremy Lambas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)