Strategas prieš laukiančias svarbias rungtynes su Juodkalnija padėkojo Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ gynėjui Mantui Rubštavičiui ir Alytaus „Wolves“ puolėjui Regimantui Miniotui.

Abu jie nepasirodė ant parketo ir penktadienio mače Panevėžyje su prancūzais, kurį lietuviai pralaimėjo net 65:90.

Lietuvos nacionalinė komanda su septyniomis pergalėmis ir dviem nesėkmėmis vis dar kontroliuoja savo padėtį 2023 metų pasaulio čempionato atrankoje, tačiau patekimo į pirmenybes dar nėra užsitikrinusi – tam reikia dar bent vieno laimėjimo.

Pirmame rate mūsiškiai Kaune pranoko Juodkalnijos atstovus rezultatu 90:73, bet tuomet rinktinei padėjo tiek Jonas Valančiūnas ir Domantas Sabonis, tiek Marius Grigonis ir kiti Eurolygos žaidėjai, įskaitant žalgiriečius.

Paskutinis FIBA pasaulio čempionato atrankos langas numatytas kitų metų vasarį. Jo metu lietuviai susigrums su Vengrijos (namuose) ir Prancūzijos (svečiuose) krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją