D. Rodmanas kartu su kitais krepšininkais Vokietijos mieste Tryre dalyvavo parodomosiose veteranų varžybose „JAV krepšinio legendos”. Po varžybų viešbutyje buvo surengtas vakarėlis, kurio metu svečiai suvartojo alkoholio už 3400 eurų.

Rytą buvusiai NBA žvaigždei buvo pateikta sąskaita, tačiau jis atsisakė mokėti, atrėžęs, jog ją apmokės varžybas organizavusi įmonė. Šios įmonės atstovai buvo sutarę apmokėti žvaigždės nakvynę, tačiau gėrimai įskaičiuoti nebuvo, todėl sąskaita gulė ant veterano pečių.

Nepaisant to, D. Rodmanas iš viešbučio išvyko nesusimokėjęs, todėl administracijai neliko nieko kito kaip iškviesti policiją. Ši sustabdė į oro uostą važiuojantį žvaigždės limuziną ir vietoje kelionės namo pasiūlė vykti į policijos nuovadą.

Čia be sąskaitos už gėrimus, D. Rodmanui dar teko sumokėti ir 1700 eurų baudą.

46-erių metų D. Rodmanas NBA lygoje praleido 14 sezonų, per kuriuos atstovavo "Detroit Pistons", "San Antonio Spurs", "Chicago Bulls", "Los Angeles Lakers" ir "Dallas Mavericks" klubams.

Amerikietis 5 kartus tapo NBA čempionu (2 kartus su "Pistons" ir 3 kartus su "Bulls").

Per savo karjerą NBA lygoje jis sužaidė 911 mačų, per kuriuos vidutiniškai pelnydavo po 7,3 taško, atkovodavo po 13,1 kamuolio ir atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją